Cenzaa diamond touch

Revolutionair resultaat in 45 minuten? Een specialistische behandeling uitgevoerd door de Cosmedisch Therapist met het high-tech Diamond Touch apparaat. De huid wordt gecontroleerd gepeeld met diamanten, waardoor er een nieuwe, jonge en vooral gladde huid aan de oppervlakte komt. Uiterst effectief voor het bestrijden van fijne lijntjes, littekens, pigmentvlekken en een doffe huid. Boek nu bij uw behandeling de Diamond Touch in!

 

Cenzaa Diamond touch 45 minuten € 62,50

 • Huidanalyse
 • Reiniging
 • Dieptereiniging
 • Diamond touch
 • Masker
 • Dag/nachtverzorging

Cenzaa Diamond touch in combinatie met een andere behandeling € 45,00

Microneedling therapy € 140,00 per behandeling

Wat is microneedling met de Dermapen?

De DermaPen is dé pen op het gebied van Micro Needling en heeft alles in huis om elke specifieke huidwens professioneel, deskundig en resultaatgericht te behandelen. De zeer doeltreffende behandelingen richten zich op vele huidproblemen als oppervlakkige en diepe rimpelvorming, pigmentverstoring, littekens en rokershuiden. Doordat de DermaPen de huid op zeer gecontroleerde wijze verbetert zijn we zelfs in staat rosacea & couperose te behandelen.
Door het maken van microkanaaltjes wordt het natuurlijk herstel/wondgenezingsproces in de huid geactiveerd. De fibroblasten en de keratinocyten worden geactiveerd. Actieve groeifactoren komen vrij en dit zorgt voor een versnelde aanmaak van collageen en elastine.

Resultaat van de Dermapen therapy
De huid zal zich herstellen en vernieuwen, er wordt nieuw collageen aangemaakt en de huid wordt strakker, gladder en steviger

 • vermindering van rimpels
 • poriën worden minder zichtbaar
 • de huid wordt gezonder en daardoor weerbaarder
 • vermindering van diffuse roodheid
 • pigmentvlekken nemen af
 • stimulatie doorbloeding
 • verdunnen van de hoornlaag
 • littekens worden gladder, minder zichtbaar en egaler

Intake
Minimaal 2 weken voordat we starten met een behandeltraject is een goede intake en huidanalyse van groot belang. Samen kijken we wat je wensen zijn en hoe we dat resultaat kunnen bereiken. Vervolgens ga je thuis aan de slag met de aanbevolen producten om zo de huid goed voor te bereiden.

Prijzen
Intake (retour bij 1e behandeling) € 25,00
Microneedling gezicht € 140,00
Extra hals (i.c.m. Gezicht) € 20,00
Extra decollete (i.c.m. Gezicht) € 30,00
Behandelplan wordt in overleg op maat gemaakt

Cenzaa Ultimate skin therapy

OOGVERBLINDENDE RESULTATEN ZONDER CHIRURGIE!
Hèt behandelprogramma à la 2020. Deze gespecialiseerde behandelingen worden uitgevoerd door de Cosmedical Therapist.
Het programma bestaat uit een combinatie van:

 • fruitzuurpeeling i.c.m. intensieve bindweefselmassage voor een kick-start van de collageenproductie € 70,00
 • maximale verbetering van de huidstructuur wordt bereikt met Microdermabrasie en Serum Infusion met de Diamond Touch – € 62,50
 • microneedling met de Dermapen – € 140,00

Het eindresultaat is een ware firm & lift van de gezichtshuid. Maak kennis met uw nieuwe verslaving.

Afhankelijk van welk huidprobleem we gaan behandelen wordt er een op maat gemaakt behandelplan voor u opgesteld. In dit behandelplan staat welke behandelingen we wanneer gaan uitvoeren en het aantal benodigde behandelingen. In dit behandelplan staat ook het kostenoverzicht, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voor deze kuurbehandeling is een goede intake van groot belang, boek gratis & vrijblijvend uw intakegesprek.

Elektrocoagulatie

Bij coagulatie worden kleine, goedaardige oneffenheden op de huid weggebrand. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fibromen, ook wel steelwratjes genoemd, in het gelaat, de hals of onder de oksels. Wij maken gebruik van een klein, heet naaldje om het plekje te laten ‘verdampen’. Een korte periode na de behandeling zal er een klein korstje op het behandelde plekje zitten, dit geneest vanzelf.
 
Met welk apparaat werk ik bij een elektrocoagulatie behandeling?
Voor de vasculaire aandoeningen werk ik met de Televip, voor de fibromen maak ik gebruik van de Zapper.
Voor welke type huidaandoening is een elektrocoagulatie behandeling geschikt?
Verschillende soorten huidaandoeningen kunnen succesvol worden aangepakt met behulp van elektrocoagulatie behandeling. Hieronder benoemen ik een aantal aandoeningen waarbij elektrocoagulatie al succesvol wordt toegepast.
 • couperose
 • spider naevus, ook wel spinnenkop of spinvormig adertje genoemd
 • fibromen, ook wel steelwratjes genoemd
 • kleine verhevenheden op de huid, zoals ouderdomsvlekken, bultjes en wratjes
 

Elektrocoagulatie bij Couperose of Spider Naevus € 21,50 per 10 minuten

Behandeling
Tijdens de behandeling ga ik met een klein naaldje oppervlakkig de huid in. Het naaldje wordt warm en daardoor lossen de eiwitten in het bloedvaatje op. Het bloed stolt en het vaatje verdwijnt. De huid wordt voor de behandeling gedesinfecteerd.
 
Resultaat en bijwerkingen
Als gevolg van de warmteontwikkeling zal de huid op de dag van de behandeling wat warm aanvoelen en rood zien. Binnen enkele dagen na de behandeling kunnen kleine korstjes zichtbaar worden, het lichaam voert deze korstjes zelf weer af. Het is belangrijk dat u niet aan de korstjes krabt en dat de korstjes minstens vijf dagen droog blijven voor een mooie wondgenezing. Soms kunnen meerdere behandelingen nodig zijn.
Nazorg
Bij alle behandelingen van couperose en spider naevus geldt dat onderhoud nodig is. Ik kan niet voorkomen dat er in de toekomst nieuwe vaatjes zichtbaar worden. U kunt zelf de kans hierop wel verkleinen. Vermijd overmatige blootstelling aan zon en temperatuurschommelingen (vrieskou, saunabezoek) en wees matig met alcoholgebruik en roken.
 

Elektrocoagulatie bij Fibromen en kleine verhevenheden € 21,50 per 10 minuten

Behandeling
Ik raak het steelwratje met de zapper aan waardoor deze wegbrandt. De huid wordt voor de behandeling gedesinfecteerd.
Resultaat en bijwerkingen
Een korte periode na de behandeling zal er een klein korstje op het behandelde plekje zitten, dit geneest vanzelf waarna een egale huid zichtbaar wordt. Het is belangrijk dat u niet aan het korstje krabt en dat het korstje minstens vijf dagen droog blijft voor een mooie wondgenezing.
 
Nazorg
De behandelde huid is na de behandeling kwetsbaar. Dit betekent dat u de eerste 48 uur na de behandeling extra voorzichtig moet zijn. Vermijd de zonnebank en sauna, neem geen hete douche of warm bad en gebruik een zonnebrandcrème met hoge SPF-factor.  Soms verschijnt er in de loop van de tijd een donkere verkleuring op de behandelde plek, dit wordt veroorzaakt door dieper in de huid gelegen pigment dat onder invloed van zonlicht geactiveerd wordt.