Over Ons

In 2007 opende Cosmétique Alida haar deuren. Wat begon als schoonheids- c.q. pedicuresalon is inmiddels uitgegroeid tot een praktijk voor huidverbetering.
Eigenaresse Alida heeft na het behalen van de diploma’s pedicure en schoonheidsspecialiste vele specialistische opleidingen gevolgd, waardoor ze zich nu Cenzaa Cosmedical Therapist mag noemen. Ook is zij in het bezit van het diploma Dermatologie voor schoonheidsspecialistes.
Alida heeft veel kennis op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. Ze is gespecialiseerd in huidverjonging, maar ook in huidproblemen als Acne, Couperose & rosacea, littekenbehandeling, pigmentvlekken. Uitgebreide informatie vindt u verder op deze website.

In de salon wordt gewerkt met de huidverbeterende producten van Cenzaa, die natuurlijk en dierproefvrij zijn. Daarnaast wordt er gewerkt met microdermabrasie, microneedling en AHA peelingen, voor een optimaal resultaat zowel op het gebied van huidverjonging als huidverbetering.

Voor de overgevoelige, allergische of door medicatie aangetaste huid wordt er gewerkt met het 100% natuurlijke merk IK Skin Perfection. IK Skin Perfection kan zelfs gebruikt worden door mensen die een intensieve medische behandeling ondergaan (b.v. chemotherapie).

Bij Cosmétique Alida wordt u in een ontspannen sfeer ontvangen, waar u uzelf kunt zijn en optimaal kunt ontspannen. U wordt behandeld met passie en liefde voor het vak, waarbij de mens op de stoel zeker niet wordt vergeten.
U bent van harte welkom.

Hartelijke groet,
Alida